Samsung har angivelig førsteretten på Snapdragon 835.
Samsung har angivelig førsteretten på Snapdragon 835.

Annonse


– Samsung har førsteretten på Snapdragon 835

Forbes skriver i dag at Samsung rasker til seg mesteparten av brikkesettene Snapdragon 835.

Førsteretten på Snapdragon 835
Samtidig tvinger til konkurrentene sine til å vente med å bruke Qualcomms ferskeste flaggskipprosessor. Nylig annonserte HTC U Ultra leveres med fjorårets brikke, Snapdragon 821, det gjør også kommende LG G6.

Snapdragon 821 har vist seg å prestere godt i blant annet Google Pixel – en telefon hvis ytelse vi var meget positive til – og det er vanskelig å fastslå helt hvor mye kraftigere 835 er. Ettersom sistnevnte brikkesett skal drive Windows 10 på ARM, er det naturlig å tro at den yter svært godt.

De andre må vente
Det er ikke kjent hvordan de andre Android-produsentene reagerer på at de må vente på å ta i bruk Snapdragon 835. Til The Verge forteller en ikke-navngitt produsent at de følger seg trygg på 821-brikkesettet, mens en annen forteller at Snapdragon 835 allerede kommer for sent.

Annonse
Planen til Samsung er selvsagt at Snapdragon 835 skal drive kommende Galaxy S8. Smarttelefonen forventes i løpet av våren og Forbes peker på 14. april som en sannsynlig lanseringsdato.

Er det OK at Samsung, ifølge rapportene, har førsteretten på Snapdragon 835 og at de andre må vente?

 

Kilder:
The Verge,
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse