Her er HTC U Ultra.
Her er HTC U Ultra.

Annonse


HTC U Ultra har et kurvet glassdesign

Etter flere uker med rykter, kunne HTC offisielt vise frem selskapets nye flaggskipmobil.

Ny U-serie
«U» er navnet på den nye serien til selskapet som inneholder enhetene Ultra og Play. HTC har valgt bort det vanlige aluminiumsdesignet og har i stedet gått for en utforming i glass med metallramme.

HTC U Ultra er toppmodellen og har en ekstra skjerm – slik som LG V10 – over hovedskjermen. Den er på 2,05 tommer og har en oppløsning på 160 x 1040 piksler. En ny teknologi kalt «HTC Sense Companion» bruker maskinlæring for å vise nyttige notifikasjoner og påminnelser på den ekstra skjermen. Den fungerer også som en app-starter.

U Ultra
Toppmodellen kjører på en Snapdragon 821-prosessor, har 4 GB minne og kommer i størrelser på 64 og 128 GB lagringsplass med støtte for minnekort. Skjermen er på 5,7 tommer med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler.

Annonse


Lydutgangen er droppet til fordel for USB-C – slik det er ventet at de fleste produsentene vil gjøre i tiden fremover – og Bluetooth. I pakken medfølger det et par ørepropper som skanner brukerens ører for best mulig tilpasning.

HTC U Ultra i Cosmetic Pink.
HTC U Ultra i Cosmetic Pink. (Ill.: HTC)

Kameraet er på 12 megapiksler, har optisk bildestabilisator og en blenderåpning på f/1.8. På fremsiden sitter det et kamera på 16 megapiksler.

Lanseres dette kvartalet
U Play er litt mindre med en skjerm på 5,2 tommer. Den drives av en Helio P10-prosessor fra MediaTek og har en internlagringsplass på 32/64 GB.

U Play er litt mindre og rimeligere enn U Ultra.
U Play er litt mindre og rimeligere enn U Ultra. (Ill.: HTC)

Begge modellene kommer i fargene Brilliant Black, Cosmetic Pink, Ice White og Sapphire Blue. Prisene ligger på henholdsvis 4590 og 7290 kroner for U Play og U Ultra. «Brilliant Black» blir tilgjengelig i flere butikker, de andre modellene kan kjøpes via selskapets nettbutikk.

 

Kilde:
Pressemelding