Apple vurderer fortsatt egne TV-produksjoner, ifølge WSJ.
Apple vurderer fortsatt egne TV-produksjoner, ifølge WSJ.

Annonse


WSJ: Nå skal Apple ta opp kampen med Netflix og Spotify

Det har versert flere rykter rundt Apple og deres fremtidige planer. Noen har ment at de satser fullt, mens andre har rapportert at de trapper ned i satsingen.

Kan komme i løpet av året
De seneste kommer fra Wall Street Journal som hevder at Apple jobber med «originalt innhold» som skal lanseres mot slutten av dette året. I tillegg hevder de at selskapet vurderer mulighetene for egenproduserte filmer.

«Apple planlegger å bygge en betydelig stor divisjon med originale TV-serier og filmer, ifølge personer med sterk tilknytting til saken […] Sjefer i Apple har fortalt Hollywood at de ønsker å tilby original innhold mot slutten av 2017», skriver avisen.

Ifølge rapporten ser Apple på muligheten til å bake tjenesten inn i det nåværende Apple Music-abonnementet. På den måten kan de ta opp kampen med Spotify som stadig er den dominerende på strømmefronten.

Annonse


Les også: Amazon Prime er tilgjengelig i Norge.

Betydelige produksjoner
I fjor kjøpte selskapet opp rettighetene til superpopulære «Carpool Karaoke» med James Corden som går sin seiersgang på YouTube. Dog planlegger Apple å tilby større produksjoner, ifølge Wall Street Journal.

«Seriene Apple vurderer vil mest sannsynlig bli sammenlignet kritikerroste serier som Westworld på Time Warners HBO og Stranger Things på Netflix», skriver WSJ.

På vårparten i fjor skrev Financial Times at Apple vurderte å kjøpe Time Warner. De eier blant annet HBO.

 

Kilde:
9to5Mac,
Wall Street Journal (krever innlogging)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse