Android er den suverene vinneren på begge sider av Atlanteren. I Europa alene har mobil-OSet nå en andel på over 67 prosent.

Annonse


Er din Galaxy S utsatt?

Kjører du fastvareversjon i747 eller i9300 er du sikret fra det farlige hullet som ble kjent i går.

– Oppdater mobilen din

Dette opplyste Samsung i dag kort tid etter at den farlige HTML-koden ble gjort kjent. Den lille kodesnutten sletter alt innhold på en Galaxy S II, og ikke-oppdaterte versjoner av S III. De aller fleste S III-modeller er nok ikke utsatt, da skal man kjøre gammel programvare.

«Vi ønsker å forsikre våre kunder om at det siste sikkerhetsproblemet på Galaxy S III allerede er løst gjennom en programvareoppdatering.

Vi anbefaler alle Galaxy S III-kunder å laste ned den nyeste programvareoppdateringen, noe som gjøres raskt og enkelt via Over-The-Air (OTA)-tjenesten», skriver selskapet på Twitter.

Annonse
Undersøk selv

Det er foreløpig usikkert hvor mange andre Samsung-mobiler som er rammet av den alvorlige feilen, men du kan selv undersøke om din mobil er sikker på denne nettsiden. Får du opp IMEI er du i faresonen

Om du ikke har Samsungs TouchWiz-skall er du ikke utsatt uansett versjon. En oppdatering til Galaxy S II er underveis, men lanseringstidspunkt er i skrivende stund ikke kjent.

Kilder:
The Verge
Androidcentral

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse