googlevoicedialer

Annonse


Google Voice på iPhone

googlevoicedialerDet har vært mye debatt rundt det faktum at Apple tilsynelatende bannlyste Google Voice fra iPhones App Store i fjor sommer. Internett-telefoni-tjenesten kunne jo potensielt konkurrere med Apples og AT&Ts interesser.

Riktignok er Google Voice kun tilgjengelig i USA, men det er likevel interessant at tjenesten nå offisielt debuterer på iPhone likevel. Applikasjonen er ikke blitt plutselig godkjent, men Google har funnet en vei utenom.

Nettleserbasert
Google Voice er nå nemlig tilgjengelig gjennom iPhones nettleser, ved å bruke HTML5. Dette innebærer et moderne, brukervennlig grensesnitt, som lar brukerne utføre telefonsamtaler gjennom nettleseren.

Den ene store forskjellen fra en nativ applikasjon er at Voice ikke får tilgang til telefonlisten på iPhone, og numre du vil ringe må lagres separat hos Google. Ellers er det mulig å sende SMS gjennom tjenesten, og ringe internasjonalt.

Annonse


Som sagt, selv om det ikke brukes i Norge, er det spennende å se hvordan man klarer å unngå sperrer hos Apple gjennom litt kreativitet, og forhåpentligvis vil slikt føre til litt mer åpenhet på App Store.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse