TV-guruer lager virtuelle kanaler

På mandag kunne TIVO, som står bak den kanskje mest kjente harddiskbaserte TV-opptakeren i verden, presentere sine nye planer. De vil nå komme med en Guru Guide der eksperter samler de beste programmene i egne virtuelle TV-kanaler.

Allsidige eksperter

Selskapet får nemlig eksperter fra Entertainment Weekly, Star, Sports Illustrated, Automobile, Billboard og CNET til å samle fem til ti TV-programmer hver uke. Dette vil i praksis bli en kanal som brukerne automatisk kan ta opp på spilleren sin.

En gang i måneden vil ekspertene gå gjennom innholdet på denne tjenesten og endre dette ut fra hva som passer best. TIVO-abonnenter vil automatisk få tilgang til den nye tjenesten i løpet av de neste ukene.

Annonse

Beklageligvis er hverken spilleren eller tjenesten tilgjengelig i Norge.

Kilder:
TIVO
BetaNews

Annonse
Annonse