Annonse


– BitTorrent i Leopard

Nettstedet MacOSRumours.com skriver at en av deres «eldste og mest pålitelig kilder» hevder at BiTorrent vil være en integrert versjon i OS X versjon 10.5, også kalt Leopard.

Fordeler ressursene

BitTorrent er det mest utbredte systemet for utveksling av alle typer filer på nettet, og brukes for en stor del til spredning av piratkopierte filmer, spill, musikk og programvare.

Hensikten skal være å gjøre nedlasting av film enklere. Slik iTunes er bygd opp nå, er det bare mulig med 1:1 nedlasting direkte fra Apples server. Med BitTorrent kan man fordele båndbredden på brukerne, og dermed øke hastigheten. Særlig er dette aktuelt i forhold til film i HD-kvalitet, som alle nå snakker om.

Full iTunes-integrasjon

MacOSRumours er kjent for å komme med til dels ville spekulasjoner, men i følge mer edruelige Gizmodo.com kan i hvert fall idéen ha noe for seg.

Annonse


Den norske nettleseren har i versjon 9 (beta) allerede integrert BitTorrent i søkefeltet. Om Leopard-ryktet er riktig, vil BiTorrent-funksjonen trolig være mer enn bare en søkemotor og en nedlastingsklient. Vi kan forvente full integrasjon med iTunes – et slags internt, kommersielt BitTorrent innenfor Apples eget «kjøpesenter».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse