Nokia Eseries

Annonse


Se Nokia Eseries

Nokia EseriesI går presenterte Nokia en ny serie produkter som er optimalisert for bedriftsmarkedet. Eseries. De nye modellene E60, E61 og E70 skal ha både 3G-støtte og innebygd trådløst nettverk, samt avanserte samtalefunksjoner og mobil e-post.

Eseries, som etter hvert også vil få flere modeller, bygger på teknologier som skal la IT-avdelingen administrere sikkerhet, programvare og felles informasjon.

Mange funksjoner

Nokia E60, E61 og E70 har alle støtte for flere populære mobile e-postløsninger, som BlackBerry Connect, Good Link, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail og Visto. De tre mobilene skal dukke opp i løpet av første kvartal 2006.

Nokia hevder selv den nye serien står sterkt i forhold til PDA-konkurrentene på grunn av avanserte stemmefunksjoner. De tre mobilene har nemlig støtte for IP-telefoni, Push-to-Talk og andre SIP-baserte ringetjenester som skal forenkle samarbeid mellom kolleger.

Annonse


Nokia Eseries

E60 er den mest klassiske modellen i Nokia Eseries. Den ser i motsetning til søsknene sine ganske normal ut. Det virker også ut som basismodellen, med alle de funksjonene som er nevnt, men ikke noe særlig ekstra.

E61 er den meste revolusjonerende mobilen, spesielt sett i Nokia-sammenheng. Den minner om PDA-er som HP iPaq og Palm Treo, med fullstendig tastatur. Den takler også de fleste vedlegg, med redigeringsmuligheter. Det blir også første Nokia med 16,7 millioners fargeskjerm.

Nokia E61

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

E71 er en videreutvikling av 6800-serien, som ser ut som en vanlig mobil ved første øyekast, men som kan åpnes for å få fullstendig tastatur. Den har de samme avanserte e-post- og ringefunksjonene som sine søsken, men virker ellers lite nyskapende.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse