Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Utsett Vista-lanseringen

En gruppe som kaller seg Komiteen for bekjempelse av Microsoft forlanger at lanseringen av Windows Vista utsettes til alle feil er rettet.

Windows Vista
Om Microsoft-sjefene Bill Gates og Steve Ballmer vil legge særlig mye vekt på kravet en lobbygruppe som har som formål å bekjempe dem, er vel heller tvilsomt.

Krever at det virker

Men lederen Andy Martin i CTFM (Commitee to Fight Microsoft) er i hvert fall klinkende klar. Han mener Microsoft konsekvent leverer uferdige produkter, og forlanger at Windows Vista virker fra første dag – rett ut av boksen.

I oppropet fra gruppa heter det blant annet:

– Katastrofe hele veien

Windows 95 var en katastrofe. Det tok tre år å rette opp de alvorlige manglene. Reparasjonen, som de kalte Windows 98, skapte bare nye svakheter med behov for enda en runde med reparasjoner. Slik bare fortsetter det. Ikke noe annet selskap i USA klarer å komme seg unna med å selge defekte produkter og samtidig forvente at kundene skal vente i årevis på at de skal virke ordentlig.

Arstechnica.com

EETimes.com

Stikkord: windows