Topp 10 Internet Fads

Annonse


De 10 heteste nettfarsottene

Topp 10 Internet FadsAt internett er et demokratisk medium, der hvem som helst kan komme til uttrykk med sine meninger, fetisjer eller generelle galskap gir av og til utrolig artige utslag. Nå har Cnet samlet 10 av de mest hysteriske internett-fenomenene noensinne.

Dansende babyer – og hamstere

Hvem kan for eksempel glemme Hampsterdance, som ble så populær at du til og med risikerte å få lenken på e-post fra mor og far? For ikke å snakke om Dancing Baby, som fikk æren av å gjøre en gjesteopptreden i Ally McBeal.

Love from Istanbul

Tyrkiske Mahir hilser besøkende på hjemmesiden med “WELCOME TO MY HOME PAGE !!!!!!!!!I KISS YOU !!!!!”. Dette, kombinert med badebuksebildene og hans lett desperate annonsering av at han fortsatt er singel, gjorde at hjemmesiden hans gikk sin seiersgang verden over.

Våre virtuelle liv

Sider som Friendster.com og Blogger har også oppnådd enorm popularitet i takt med at en stadig større del av livene våre foregår på internett.

Annonse


Hot eller Not?

Gutta i Hot or Not lovte å gi deg svaret på hva fremmede egentlig syntes om utseendet ditt. Det ble så populært at det nå har utviklet seg til å bli et regelrett sjekkested på nett. Er du hot? Legg in bilde og få den knusende dommen, så får du se.

Topp 10 Internet Fads
Sjansen er stor for at du har fått en e-post med lenke til en av disse…

Populære tabber

Tabber er også bra stoff til internett-farsotter. Bare spør Ghyslain, den kanadiske gutten som nå bare er kjent som Star Wars Kid. Videoen av ham der han danser rundt med et provisorisk lyssverd har blitt så populær at den til og med har fått egen nettbutikk.

Oversettingsfeilen i videospillet Zero Wing ga også uttrykket All Your Base are Belong to Us tilsynelatende evig liv, samt egne hjemmesider.

Vinnende humor

Tilsiktet og utilsiktet humor er alltid en hit. Mens Jib Jab er tilsiktet morsomme med sine sylskarpe parodier på amerikanske kjendiser og samfunnsforhold, måtte Apple trekke reklamen med Ellen Feiss etter kort tid etter at den rett og slett fikk for mye oppmerksomhet.

Har du din egen favorittside som du humrer av i lune stunder foran PCen? Del den med dine medlesere i kommentarfeltet under!

Kilde: Cnet.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse