Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Messenger for mobil

Microsoft har bestemt seg for å lage en flunkende ny Messenger for mobiltelefoner og PDA-mobiler med Windows.

MSN Messenger
Den nye IM-klienten er basert på Microsofts Office Communicator 2005, som tidligere hadde kodenavnet «Istanbul». Dette systemet skal integrere chat, samtale. webkamera og videokonferanse i en og samme pakke.

Mer enn tekst

I forlengelse av dette kommer mobilchat inn. Microsoft har i dag en Messenger-klient innebygget i sitt Windows Mobile operativsystem for Pocket PC og Smartphone. Men denne gjør lite annet enn å sende tekst fram og tilbake.

Med den nye klienten åpner det seg muligheter for å både se og høre den man snakker med. Vi vil også tro at det vil bli muligheter til å sende «wink» og «nudge», slik som i den siste versjonen av Messenger for PC (versjon 7).

Stikkord: internett, Mobil