Age of Mythology

Annonse


Age of Mythology er bestelger

Age of MythologyInnrapporterte salgstall fra mer enn 200 norske riksdekkende butikker ognettforhandlere de siste to ukene viser at det er Microsofts suverene strategispill Age of Mythologysom selger best på PC, etterfulgt av tradisjonsrike FIFA 2003.

På Playstation 2 er det naturligvis GTA: Vice City som gjelder, mens Ringenes Herre: To Tårn havner på en solid andreplass.

Xbox-eiere har funnet mest kjøpe- og spilleglede i det nyskapende rollespillet Elder Scrolls: Morrowind, mens Eternal Darkness: Sanity’s Requiem såvidt smyger seg over Harry Potter på lista over de mest solgte Gamecube-spillene.


(Du trenger Flash Player for å se listene.)

Listene settes sammen av Manual Media AB annenhver uke.

ITavisen.no tester stadig spill på alle disse plattformene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse