Annonse


Windows Commander 5 ferdig

Windows Commander er et program av den typen som du kanskje egentlig ikke ser helt vitsen med før du har prøvd det, men som du etter noen dagers bruk ikke kan forestille deg livet foruten.

Programmet minner en god del om gamle Norton Commander, og er på mange måter som en slags turbo-utforsker å regne, med kjapp og veldig praktisk tilgang til en haug av funksjoner fra enkel kopiering og flytting til FTP, komprimering, søking, dokumentvisning, og mye mer.

Nytt i 5.0, som allerede har vært tilgjengelig i beta- og RC1-versjon en stund, er blant annet støtte for Windows XP Themes, håndtering av TAR- og GZ-komprimeringsformatene, og forbedret håndtering av nedlastinger over enten FTP eller HTTP.

Du finner siste versjon av Windows Commander på www.ghisler.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse