Napster død

Annonse


– Pressplay er i rute

Napster dødPressplay er et samarbeidsprosjekt for musikk på Internett, og bak selskapet står tungvekterne Universal Music og Sony Music.

Terror

Om Pressplay virkelig er i rute vil tjenesten komme på nett i løpet av denne uken. Men mange av Pressplays ansatte har tilhold i New York City, der det meste gikk mer eller mindre i stå etter terrorangrepene mot World Trade Center 11. september.

Konkurranse

Pressplay skal være en konkurrent til MusicNet, en annen onlinetjeneste som skal lanseres denne høsten. Bak MusicNet står RealNetworks, Warner Music EMI Group og BMG. Selskapene har til hensikt å dekke gapet etter Napster.

Stort utvalg

Pressplay vil trolig kunne tilby mellom 70.000 og 100.000 musikkfiler når tjenesten er lanseringsklar. Heller ikke MusicNet har satt noen lanseringsdato, men antyder at tjenseten vil være i drift innen 60 dager, melder Reuters.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse