Annonse


-Kom, skal vi kline?

Det er EA (Electronic Arts) som har offentliggjort planene for The Sims Hot Date Expansion Pack. Denne tredje utvidelsen til spillsuksessen The Sims skal være på plass i butikken i løpet av høsten.

Ut på sjekker’n

Hensikten med spillet skal være å få Simmene opp av sofaen og ut på byen. Det helt nye bo området Downtown er full av restauranter, parker og butikker. Dessuten dukker det opp nye karakterer med navn som vel sier det meste om hva dette dreier seg om; Femme Fatale, The Jock, Mr. Medallion og Blone Bombshell.

Poenget er å finne en passende partner for din Sim, sette i gang med kurtisen og se om ikke du kan få kjemien til å stemme. Klarer du det er det duket for godnattkyss med nogo attåt, om vi skal tro den informasjonen vi har fått fra EA.

Utstyret i orden

For å lykkes har du en rekke nye gjenstander du kan hjelpe deg med. Her dreier det seg om Picnic basket, Cuddle Couch, Love Tub og andre saker som skal få hormonene til å bruse. Underveis i jakten på drømmepartneren kan du invitere på middag med levende lys, gå på bar, beinflørte, stryke hender og mye annet.

Annonse


Klarer du ikke mote deg opp til å be ut drømmepartneren kan du få starthjelp gjennom en egen sjekketjeneste.

Det hele får meg til å minnes en trønder jeg jobbet med i nærradioens glansdager. Han pleide å ha stor suksess hos pikene med den fintfølende replikken «Få fxxte, æ veit du har!».