Annonse


PS2-TEST: F1 Championship Season 2000

Dette er det eneste Formel 1-spillet for Playstation 2. Dessverre lever ikke F1 Championship Season 2000 helt opp til standarden til de andre solide titlene fra EA Sports.

Riktignok er det gøy å perfeksjonere kjøringen sin for å presse inn de ekstra tiendedels sekundene, eller å kjøre mot en kompis i split-screen modus, men man trøtner relativt kjapt.

Du har valget mellom å kjøre kjappe enkeltløp eller delta i full konkurranse. Vanskelighetsgraden kan skreddersys, og du kan gjøre diverse innstillinger på bilen før hvert løp.

Et av de største problemene med dette spillet er at det rett og slett kjennes feil ut når du kjører. Om F1-simuleringen er realistisk eller ikke har jeg ingen forutsetning for å uttale meg om, men bilen oppfører seg ihvertfall ikke helt som man skulle forvente eller ønske – bremsene virker alt for bra, og du mister sjelden kontroll over bilen i høy fart, men derimot er det ofte at du kommer inn i kule ukontrollerte spinn og ikke kommer av flekken i oppstartsfasene.

Annonse


F1 Championship Season 2000 er et helt greit spill, uten å imponere noe videre. Det finnes bedre bilspill til PS2, men ingen alternativer der du får kjøre F1.

Joda – det er gøy på landet, men det er enda mer gass i byen

Ahh…ikke noe som en avslappende søndagstur, med blå skyfri himmel og vettskremte tilskuere i grøftekanten

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse