Hopp til navigasjon Hopp til innhold
dot.com penger

Amazon: – Nok kontanter

Verdens ledende netthandel, Amazon.com, benekter hardnakket at de er i pengetrøbbel.

dot.com penger
En innflytelsesrik Wall Street-analytiker konkluderte fredag at selskapet er «ekstremt svakt og går raskt nedover», og markedet svarte med å sende aksjen rett ned. Analytikeren ved Lehman Brothers spekulerte i at Amazon.com vil gå tom for penger om tolv måneder.

Amazon.com-talsmann Bill Curry hevder at kommentarene er «absolutt, renspikket tøv».

– Vi er ikke en gang i nærheten av å gå tom for penger. Enhver som skjønner hvordan pengene flyter i denne bransjen vet det, sier Curry til Reuters.

Ifølge Curry endte Amazon.com første kvartal med mer enn en milliard dollar i kontanter – drøye ni milliarder kroner. Curry vil ikke spekulere i om de trenger mer investeringer før de går med overskudd.

(Origo)