Annonse


Intranett gir medvind

Microsofts nye programpakke Office 97 ble lansert i januar. Hittil skal det være solgt over 10 millioner lisenser over hele verden, og interessen er stor for programpakker som kan brukes i sammenheng med nettverk.

Nordisk tendens
– Denne tendensen avspeiles i hele norden. Salget mot privatpersoner og mindre bedrifter var stort allerede fra begynnelsen, men vi gleder oss nå over at også store nordiske selskap er i ferd med å installere Office 97, sier administrerende direktør Ole Morten Settevik i Microsoft Norge.

Overgang
I Danmark har teleselskapet Tele Danmark satset på å bygge sitt eget intranett. Dette fører til at omlag 10.000 PC’er oppdateres med Windows 95 og Office 97.

Det Norske Veritas har har også tatt i bruk programpakken. Tidlig neste år vil 4.400 brukere på kontorer over hele verden være knyttet sammen. Plattformen er basert på Windows NT 4.00 og Microsoft Backoffice.

Likt grensesnitt
– Erfaringene er at brukerne fort venner seg til det nye grensesnittet, i og med at det er svært likt de forrige versjonene, sier seksjonsleder for Information Systems i Det Norske Veritas Bjørgulf Haukelid.