Coca-colaspinn

Annonse


Nytt norsk nett-spill

Coca-colaspinnJava-teknologi åpner for nye og spennende interaktive spill på Internett. Overflow representerer i følge New Media Science noe av det mer avanserte som har blitt utviklet for en norsk bedrifts Internett-sider.

Ubegrenset antall nivåer
Til nå har Java-spill på Internett i Norge vært små og med begrenset levetid for brukeren. Spillet Overflow består av et ubegrenset antall nivåer med stigende vanskelighetsgrad, og vil kunne engasjere Internett-brukere med sans for avanserte puslespill i lang tid. Overflow har mye grafikk, lyd og 3D effekter, men til tross for dette er spillet være lett å kjøre. Alt man trenger er en Internett-browser som kan kjøre Java. Det er ikke nødvendig å installere noe ekstra programvare på maskinen .

Spill – et markedsføringsverktøy
– Det er ingen selvfølge at selv de flotteste og mest funksjonsrike hjemmesidene oppnår tilfredstillende besøkstall. Internett-spill er perfekt som markedsføringsverktøy for å trekke folk til hjemme-sidene og holde de der. Det ligger et stort potensiale i å utnytte Internett-spill for å bygge merkevarekjennskap og produktkunnskap hos potensielle kunder, sier Markedssjef Olav Folkestad i New Media Science.

Spillet er utviklet av New Media Science selskapet Eye One AS. Java-programmerer har vært Tonny Espeset, som tidligere har høstet internasjonal annerkjennelse med spillene Java Asteroids og Tix. Tonny Espeset er også forfatter av boken KickAss Java Programming.

Annonse


Annonse


Annonse