Coca-colaspinn

Annonse


Nytt norsk nett-spill

Coca-colaspinnJava-teknologi åpner for nye og spennende interaktive spill på Internett. Overflow representerer i følge New Media Science noe av det mer avanserte som har blitt utviklet for en norsk bedrifts Internett-sider.

Ubegrenset antall nivåer
Til nå har Java-spill på Internett i Norge vært små og med begrenset levetid for brukeren. Spillet Overflow består av et ubegrenset antall nivåer med stigende vanskelighetsgrad, og vil kunne engasjere Internett-brukere med sans for avanserte puslespill i lang tid. Overflow har mye grafikk, lyd og 3D effekter, men til tross for dette er spillet være lett å kjøre. Alt man trenger er en Internett-browser som kan kjøre Java. Det er ikke nødvendig å installere noe ekstra programvare på maskinen .

Spill – et markedsføringsverktøy
– Det er ingen selvfølge at selv de flotteste og mest funksjonsrike hjemmesidene oppnår tilfredstillende besøkstall. Internett-spill er perfekt som markedsføringsverktøy for å trekke folk til hjemme-sidene og holde de der. Det ligger et stort potensiale i å utnytte Internett-spill for å bygge merkevarekjennskap og produktkunnskap hos potensielle kunder, sier Markedssjef Olav Folkestad i New Media Science.

Spillet er utviklet av New Media Science selskapet Eye One AS. Java-programmerer har vært Tonny Espeset, som tidligere har høstet internasjonal annerkjennelse med spillene Java Asteroids og Tix. Tonny Espeset er også forfatter av boken KickAss Java Programming.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse