Arne Joramo

Annonse


US Robotics forsvinner

Arne Joramo3Com sitt kjøp av US Robotics er det største i nettverksbransjen noensinne. Eric Benhamou poengterte sterkt den positive effekten – nemlig et totaltilbud som han mente ville kunne betjene kundene på alle nivåer og gi ende-til-ende support.

Ulik fokus
– Vi er i den beste strategiske situasjonen for videre vekst som noen kunne ønske seg, sa 3Com-sjefen.

Han hevedet videre å ligge tre år foran Intel på adapter-siden og også ha sin styrke på mer avgjørende punkter framover (aksess) enn det Cisco har. Han frykter ikke konkurransen fra noen dem fordi de har ulik fokus.

Nye oppkjøp
Benhamou varslet at det ikke ville bli oppkjøp framover i størrelsesorden US Robotics, men at de nok ville kjøpe mindre selskaper etter behov.

Annonse


Sterk vekst i østen
Dagens Telecom spurte Benhamou om han fortsatt, som for to år siden, mener USA er klar teknlogileder på IT i verden, med EUropa som nummer to og Kina som en kommende utfordring for Europa:

– Det som har skjedd i disse to årene har bekreftet mitt bilde. Kina vokser meget raskt og 3Com er klar markedsleder der. Ikke noe sted regner vi med så stor vekst som i Asia i de kommende to-tre årene, sa Benhamou.

Andre saker fra Interop

Annonse