Annonse


Slår seg sammen

Tirsdag morgen ble Børsen informert om at styrene i de to selskapene MultiMedia Publishing og Nettavisen vil slå sammen de to selskapene. Nettavisen blir eget AS i det fusjonerte selskapet, som blir en av de største innholdsleverandørene i Norge på Internett, elektroniske medier og CD-rom-produksjon.

Lotto og kontaktformidling
MMP er opprinnelig et shippingselskap stiftet i 1915 men ble i februar 1996 omgjort til et medieselskap. Gjennom sitt datterselskap MitCom har MMP i samarbeid med SOL lansert Internett Lotto. Selskapet står også bak Scandinavian Singles Net, en global kontaktformidling på Internett, og en CD-rom plate om Norge, som ble lansert 1. januar i år.

Årets webadresse
Nettavisen beskriver seg selv som en ordinær 24-timers nyhetsorientert avis og ble tidligere i år kåret til årets webadresse av leserne til PC World Multimedia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse