Springsteen

Annonse


Superkjendiser markedsfører Amazon

SpringsteenDette er den største reklamekampanjen Amazon kjører siden de i januar besluttet å innføre fri frakt på bestillinger over 25 dollar.

Musikk og kunst

Samarbeidet med rock- og Hollywoodkjendiser kommer samtidig med at Amazon vurderer å kaste seg på bølgen med salg av nedlastbar musikk.

Kampanjen starter i dag, da Bruce Springsteen gir et glimt fra sin kommende konsert-DVD «Bruce Springsteen & The E Steet Band Live In Barcelona».

Skuespilleren Michael J. Fox vil selge originalkunst til inntekt for et parkinson-fond, mens R.E.M. vil vise frem sin nye single «Bad Day», samt bilder fra øvelser i studio, skriver News.com.

Annonse


Overskudd

Amazon gikk i overskudd i siste kvartal, og det er første gang selskapet har et kvartalsvis overskudd utenom julesesongen. Det er ventet at Amazons årsregnskap for 2003 vil vise overskudd. Det er i tilfelle første gang i selskapets historie at året ender i pluss.

Bare under julehandelen er det ventet at salget vil øke med 22 prosent i forhold til i fjor. Da havnet omsetningen på svimlende 18,3 milliarder dollar.

Andre kjendiser i Amazon-kampanjen er Will Ferrell, Jeff Bridges, Dr. Phil, Foo Fighters, Bill Cosby, Justin Timberlake, Mary J. Blige og the Dixie Chicks.

Annonse