Model Y Long Range Bakhjulsdrift
"Model Y Long Range Bakhjulsdrift" er Teslas nye og rimelige Model Y for det norske markedet med lang rekkevidde.

Annonse


Tesla har lansert ny modell i Norge

“Kunder i Norge får nå enda flere alternativer å velge mellom med introduksjonen av den nye Model Y-varianten,” melder selskapet i en morgen-pressemelding.

“Model Y Long Range Bakhjulsdrift” koster drøye 500 000 kroner

Navnet er “Model Y Long Range Bakhjulsdrift” som koster fra 502 196 kroner inkludert avgifter og vrakpant – bilen har en rekkevidde på opptil 600 km (WLTP). Tesla forklarer at “Model Y Long Range Bakhjulsdrift plasserer seg mellom den rimeligste Model Y-varianten og den med firehjulsdrift, og er laget for å gi maksimal rekkevidde til en enda gunstigere pris. Den har én motor, batteripakke med høy energitetthet, varmepumpe som standard, og dekk med lav rullemotstand, noe som maksimerer effektiviteten (14,9 kWh / 100 km) og setter en ny standard for kostnad per kilometer i det elektriske SUV-markedet.”

Model Y Long Range med bakhjulsdrift produseres på vår Berlin-Brandenburg Gigafactory og inkluderer alt som gjorde Model Y til verdens mest solgte bil i 2023. Den leveres med det høyeste nivået av premium materialer, bekvemmelighet, sikkerhet og tilkoblede funksjoner inkludert som standardutstyr.

Tesla

Dette er Model Y-modellene Tesla byr på i Norge nå:

Dette melder Tesla i pressemeldingen

“Bilføreren kan fjernstyre forvarming eller avkjøling av sin Model Y via Tesla-appen, nyt komforten i en premium kupé og lytt til lydanlegget med studiokvalitet via strømmeapper. Når kupétemperaturen er stilt inn og favorittspillelisten spilles av, vil den innebygde turplanleggeren automatisk vise ladestopp og hvor lenge du skal lade for at du skal nå destinasjonen din raskt og uten bekymringer.

Som med alle Teslaer har den tilgang til Teslas Supercharger-nettverk, det største og mest pålitelige ultraraske ladenettverket i verden. Kombinert med praktiske løsninger for hjemmelading, inkludert Tesla Wall Connector og stadig flere offentlige og private ladenettverk, har europeiske forbrukere nå tilgang til ladeinfrastruktur overalt som muliggjør praktisk lading i hverdagen og når de er på farten.”

Annonse