diablo iv
Battle.net-kontoen må kobles mot Microsoft-kontoen, deretter kan man installere.

Annonse


OPPDATERT: Slik får du “Diablo IV” på Game Pass

28. mars er datoen Diablo IV kommer til Xbox Game Pass, men det er ikke den eneste milepælen for Xbox- og Windows-spillplattformene tidlig på året.

Først publisert 22. februar.

Oppdatert, 28. mars, 11:11:

Microsoft og Activision/Blizzard har lansert Diablo IV på Game Pass – dette må du gjøre for å få tilgang om du abonnerer:

Annonse


Starten på en ny æra

Phil Spencer bekreftet nettopp at Activision/Blizzard-spill vil havne på Game Pass fra første dag, noe som betyr at det nye Call of Duty-spillet lanseres til medlemmene i oktober. Men det er selvsagt andre ting som skjer, og selv om vi var klar over at Xbox-spill var på vei til Playstation 5 og Switch, så har vi nå datoene.

Hi-Fi Rush kommer til Playstation 5 19. mars, mens Sea of Thieves sjøsettes for samme konsoll 30. april. Så var det Switch. Nintendo sin konsoll får Pentiment allerede i dag, og Grounded 16. april. Begge de to sistnevnte spillene kommer også til Playstation 5. Disse to spillene får dessuten kryssplattform-støtte på samtlige tre plattformer.

Hos Xbox streber vi etter å lage spill som inspirerer, underholder og kobler sammen spillere fra hele verden. Som utgiver og plattform er vi forpliktet til å møte spillere der de er, ved å bringe flere spill, til flere mennesker og på flere enheter. Og i hjertet av alt vi gjør er spillerne våre og de levende samfunnene de bygger rundt spillene de elsker.

Microsoft
Microsoft Xbox har staket ut en ny kurs.
I andre spill-nyheter: Star Wars: Battlefront Classic Collection lanseres til samtlige plattformer 14. mars.

Annonse