judas
Judas er det nye spillet fra Ken Levine. Spillet ventes mars 2025.

Annonse


Vi har ventet siden 2013

Judas, det nye spillet fra Ken Levine (sitt nye studio,) lanseres neste år. Kanskje i mars.

Bransjen er fattigere uten Levine

Det er derfor naturlig å spinne opp oppmerksomheten rundt tittelen fra Ghost Story Games, tidligere Irrational Games. 12 av de tidligere Irrational-medlemmene ble med Levine. Visstnok skal det har oppstått problemer under utviklingen av spillet. I januar 2022 skal medarbeidere har klaget på at Levine manglet en visjon for spillet. Ikke at slike situasjoner er unormale under produksjon av underholdning, det er mer normalen, men spillet skal ha havnet i “development hell” som følge av problemene.

Men vi tror Levine kan hale noe i gang, for Ghost Story og sjefen selv, var klare til å gi spill-journalist Geoff Keighley hele fem timer med spillet. Det er mye for et spill som er et år unna lansering. Judas minner mye om Bioshock, inkludert måtene karakterene fremstilles på, som “over the top,” men med et filosofisk grunnlag.

Annonse