Call of Duty Warzone Mobile
Call of Duty Warzone Mobile er en usedvanlig stor lansering av et mobil-spill.

Annonse


Dette krever “Call of Duty: Warzone Mobile”

Call of Duty: Warzone er lansert til iOS og Android.

Dette må du vite om nedlasting

Som vi skrev 28. februar er mobil-versjonen av hit-spillet etter en lang beta, endelig tilgjenglig i hele verden. Spillet krever en iPhone med 3GB RAM eller mer, så iPhone 8 eller eldre vil ikke fungere. Warzone Mobile fungerer også på iPad med krav om at enheten kan kjøre iPadOS 16 eller nyere. For Android gjelder kravet om Adreno 618 GPU eller bedre og 4GB RAM eller mer. På iPhone laster man først ned 4GB, for så å bli bedt om man vil strømme data-filene eller laste ned ytterligere 3,3GB. Android-spillere må laste ned 1,5GB først, og deretter rundt 5GB til.

På Apples plattform får spillet positive tilbakemeldinger med 4,8 av 5 stjerner, mens det i Android-leiren er langt mer negativetet med et snitt på 3,2 av 5 stjerner – merk at følgende er basert på versjonen lansert et par dager før dagens offisielle lansering:

“Spillet er flott, men vi trenger flere bedre grafikk-alternativer. Gi oss mulighete til å endre oppløsning og kvalitet separat. Jeg bryr meg ikke om at jeg skal leker med potetgrafikk, jeg vil bare kunne se fiender langt unna uten at spillet ser uskarpt ut mens det er i lav/middels kvalitet. Mobilspillere har en tendens til å prioritere spilling fremfor kvalitet, og jeg er en av dem,” uttaler en der vedkommende får svar fra Activision at de jobber med å gjøre spillet bedre.

Annonse


Dette er inkludert

“Med Warzone Mobile (som er gratis å spille) kommer en ny funksjon som endrer Call of Duty-merkevaren – spillere vil kunne bruke delt progresjon med Warzone og Modern Warfare III. Med andre ord, spillere på tvers av hele Call of Duty-serien vil bli forent på en ny måte for første gang og vil kunne øke nivåene på våpen, XP og mer i Warzone Mobile og deretter overføre det til MW3 og Warzone,” heter det i pressemeldingen.

Warzone Mobile lanseres med to store kart: Verdansk og Rebirth Island. I tillegg kommer spillet med en rekke flerspiller-kart som Shipment og Shoot house.

Annonse