windows 11 nettkamera beta
Du må passe på å installere den nyeste Telefonkobling beta-versjonen for å dra nytte av Android-som-nettkamera i Windows 11 beta.

Annonse


Nå har beta-testere den kule fordelen

“Vi har utvidet utrullingen og introduserer muligheten til å bruke Android-telefonen eller nettbrettkameraet ditt i en hvilken som helst videoapplikasjon på din Windows 11-PC til alle Windows Insiders på tvers av alle Insider-kanaler,” melder Microsoft i en gladmelding til testerne.

Støtter alle video-apper, men kun med Android

Funksjonen har vært varslet en liten stund, og nå er den altså mulig å teste for en stor gruppe beta-testere. “Med denne funksjonen kan du trådløst nyte den høye kvaliteten til mobilenhetens kamera på PC-en din med fleksibilitet og enkelhet. Noen av egenskapene inkluderer å kunne bytte mellom front- og bakkamera, sette strømmen på pause og bruke effekter fra mobilen.”

Microsoft ber deg passe på at du bruker Android 9.0 og nyere og at “Link to Windows” (“Telefonkobling”) har beta-versjon med nummer 1.1.24012 eller høyere.

Du må så aktivere funksjonen fra innstillinger, bluetooth og enheter og finne mobil-enheter – derfra behandler du dem og gir PC-en tilgang til mobilen. “PC-en din får en Cross Device Experience Host-oppdatering i Microsoft Store som kreves for at funksjonen skal fungere,” avslutter Microsoft.

Annonse