assasins creed red
"Assasins Creed Red" lanseres en gang før mars neste år. Ubisoft har ikke avslørt mer enn en teaser-trailer. Forvent derfor gameplay-avsløringer i år.

Annonse


Har avslørt den nye generasjonen

Insider Gaming (som har sett video av spillet,) har avslørt mye spennende om “Assassin’s Creed Red,” det siste spillet i serien som har holdt det gående i 17 år.

Man er to hovedpersoner i nye Assassin’s Creed

Det har vært mange spill og “spin-offs” siden den gang, faktisk 12 spill i hoved-serien, og flere andre som har lekt seg i universet. Men det har ikke vært mange av dem som har stor-oppgradert serien visuelt eller på andre måter i løpet av de siste årene. Det er det første de avslører: selv om spill-serien ikke flytter til en helt ny grafikk-motor, skal utviklerne samarbeide og videre-utvikle en felles “Anvil Pipeline” for å styrke grafikken og gjøre utviklingen enklere på tvers av spillets mange merkevarer.

Insider Gaming skriver at “overgangen til Anvil Pipeline har ført til at teamene har måttet overhale alt i serien, inkludert animasjoner, parkour-systemet, dynamisk vær og mer.”

Lanseres visstnok mellom april 2024 og mars 2025

Når det gjelder slåssingen skal den være veldig lik Valhalla, noe som er en god ting spør du oss, men det blir mye mer gørr, blod og halshugginger. Også gode ting. Også var det snikingen som det ble for lite av i Valhalla, men som gjenoppstår med et mer avansert system: “Sniking spiller også en stor rolle i Red, og ligner på Splinter Cell. Spilleren kan slukke fakler, gjemme seg i høyt gress og busker, og til og med gå på huk når de vil.”

Basebygging, kalt “Hideouts” blir viktig, og man vil kunne bygge “våpenlager, dojo, alter og mer.” Dessuten vil man kunne modifisere dem. Det har vært stille rundt Red før og etter annonseringen av “Assassins Creed Mirage” (5. oktober 2023,) men nå som dette spillet er lansert forventer vi å høre mer om Red i løpet av året og om kanskje ikke så lenge.

Annonse