Suicide Squad: Kill The Justice League
"Suicide Squad: Kill The Justice League" ble lansert 30. januar, men har nærmest ikke spillere. Har spillet livets rett, og hva skjer med ekstra-innholdet, om noe?

Annonse


Tror ikke spillet overlever ut året

“Suicide Squad: Kill The Justice League” fra anerkjente Rocksteady Studios (Batman Arkham-serien) og Warner Bros. ser ikke ut til å ha livets rett.

“Brutalt”

Vi spilte denne uken, men vi er en av de få som har kastet seg på i det siste. Foruten svært negative tilbakemeldinger på Metacritic på 3,7 snitt-spiller-anmeldelser og 60 av 100 poeng fra anmelderne, er det vanskelig å spille på nett av den grunn at spillet har veldig få spillere, og trenden er skummel for en dyr produksjon: i løpet av 24 timer var maks-antallet spillere på 571 personer – “all time high”? Kun 13 459. Det er jo mye bedre enn aktiviteten i skrivende stund, men mot spill som Helldivers 2 som hadde over 450 000 spillere som rekord, er det svakt.

Forbes’ Paul Tassi stiller spørsmålstegn ved om spillet klarer å holde det gående ut året, og hva som kommer til å skje med det opprinnelig planlagte ekstra-innholdet som er lovt. Og er det noen som husker Redfall? Vi omtalte en oppdatering i oktober i fjor, men etter det har det vært stille. Det er kanskje ikke så rart, for i skrivende stund har spillet ni spillere. Ni.

Spillet presterer dårlig på et nivå man sjelden ser, og det virker overhodet ikke sannsynlig at dette kommer til å fungere. Og jeg frykter for fremtidige permitteringer hos Rocksteady gitt de siste bransjetrendene og hvor dårlig dette har gått. Det er en brutal historie, og den kan være i ferd med å bli verre.

Paul Tassi, Forbes
Quake Champions, først lansert i 2017, gjør det godt for tiden.

Annonse