Annonse


Slik er “Suicide Squad: Kill the Justice League”

Vi prøvde Suicide Squad: Kill the Justice League for første gang for noen uker siden på vår Twitch kanal (Video kommer senere), og selv om spillet gjerne har fått kritikk for mye rart er vi tilbake med del 2 av vår gjennomgang.

Følg med i kveld klokken 20:00 på vår Twitch kanal, når Eivind von Døhlen og Daniel Lange fortsetter i sporene til den litt gale troppen:

Det er kommet noen patcher siden lansering som skal ha fikset en del bugs med spillet, men det er fortsatt en del problemer – selv har Lasse en god del problemer med sitt AMD system, og har ikke fått åpnet spillet siden vi først prøvde det.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse