epic games store
"Mogilevich" har allerede hacket minst to store selskap, og nå mener de å ha fått tilgang til data fra Epic Games som de vil selge på det mørke nettet.

Annonse


OPPDATERT – Epic Games: “Null bevis”

Australske Cyber Daily har fått informasjon fra potensielle hackere om at Epic Games kan være hacket.

Oppdatert, 18:21:

Epic Games melder at de ikke har funnet noen bevis for hacking, men undersøker saken videre.

Kommer spill til å lekke?

Hackergruppen, “Mogilevich,” melder de ønsker å selge informasjonen de skal ha klart å lure til seg fra Epic sine servere. Deadline er 4. mars, men det er ikke klart hva som skjer om ingen handler etter datoen. Gruppen sier de har klart å hacke til seg 189GB med “e-post, passord, fullt navn, betalingsinformasjon, kildekode og mange andre data.”

Annonse


Trolig har gruppen fått til noe, da de allerede har hacket fire selskap, inkludert Infiniti USA som er en del av Nissan, og Bazaarvoice. Informasjon om hacken med lenke for å handle spres på det mørke nettet. Gruppen har foreløpig ikke lagt frem bevis for hacken. Vi følger utviklingen i saken.

Vi får håpe hacken ikke er like alvorlig som den Insomniac Games ble utsatt for i desember da informasjon om kommende spill kom på avveie.

Annonse