sonos hodetelefoner
Sonos sine hodetelefoner lanseres i juni med WiFi-mulighet.

Annonse


Alle venter på dem, nå er de utsatt

Sonos sine hodetelefoner utsettes med en måned. Det melder Mark Gurman.

Sonos sine hodetelefoner har vært under utvikling siden 2019

De spesielle hodetelefonene (som kobler til WiFi) forventes å bli en suksess av selskapet som skal produsere mellom 650 000 til 1 million eksemplarer. Det er nettopp WiFi-tilkoblingen som byr på problemer for Sonos som sliter med programvaren – derav en utsettelse fra mai til juni. Selskapet vær nære å lansere hodetelefonene sommeren i 2021, men droppet det grunnet covid. Vi skrev om dem i februar samme år.

Prisen skal være 449 dollar som er i øvre mellomklasse prismessig, men fremdeles under AirPods Max (lansert i desember 2020) som koster 549 dollar.

Sonos sine produktplaner langt frem i tid ble avslørt i november i fjor, inkludert en strømme-boks og en helt ny app:

“Noe vi ikke har hørt før er at selskapet også skal lansere strømme-boks, altså et alternativ til Apple TV og strømme-mulighetene som allerede er å finne i smart TV-er. Enheten kommer visstnok på tampen av neste år og blir priset langt rimeligere: mellom 150 til 200 dollar skal være prisen for boksen med app-støtte.”

Også AirPods skal få en konkurrent i Sonos:

“En oppfølger til hodetelefonene som det har vært snakk om i lang tid, blir visstnok ørepropper som vil minne om Apple AirPods. I stedet for å fokusere på de tekniske aspektene, skal fokuset være på fin-tuning for hver lytter.”

Annonse