sonoshodetelefoner
Sonos sine hodetelefoner lanseres enten neste måned, eller i løpet av høsten/vinteren.

Annonse


Er det disse de skal avsløre? Sonos bekrefter pressekonferanse 9. mars

Det tyske patent-kontoret har avslørt Sonos sitt kommende hodesett.

Oppdatert, 19:30:

Selskapet bekrefter nå at de skal holde en pressekonferanse 9. mars, og fordi denne personen er ute og går, er det jo ikke helt umulig det faktisk er hodetelefonene de skal avsløre. Vi får se, og følger med 9. mars 22:00.

Disse minner om Microsofts nye, men er laget for et helt annet marked

Dessverre er ikke bilder av hodetelefonene avslørt, men det er ganske så detaljerte tegninger av dem, og vi synes de minner veldig om allerede utsolgte (fra Microsoft Store, vel å merke) Xbox Wireless Headset som plutselig ble lagt ut for forhåndssalg i går kveld.

Annonse


Morsomt nok har ryktet om Sonos hodetelfoner (og AirPods Max som jo nettopp ble lansert), svirret siden januar 2019.

LES TEST:

Dog, Sonos sine hodetelefoner blir nok mye dyrere enn Atmos gaming-hodesettet til Microsoft som kun koster 1000 kroner, for ikke å snakke om at disse jo er musikk-fokusert.

Xbox Wireless Headsett ble kjapt utsolgt fra Microsofts norske nettbutikk:

Sonos sine hodetelefoner priser seg nok noe under AirPods Max

Vi vet ikke fryktelig mye mer enn hva bildene avslører, men forvent en pris på rundt 5000 kroner er vår gjetning. Bildene avslører i det minste at de utstyres med USB C, flere knapper (!) og 3,5 mm.

Sonos har tidligere lovt å lansere to produkter i året. Det er mulig disse avsløres i mars, men det er også ryktet en mindre portabel høyttaler, så det er godt mulig hodetelefonene kommer i andre halvdel i år i stedet. Men hvem vet: kanskje foretrekker Sonos å ta opp konkurransen mot Apple, Sony og Bose så fort som mulig?

Kilde:
The Verge