Lenovo ThinkBook Transparent Project Crystal Laptop
Maskinen kommer dessverre ikke for salg, i det minste ikke akkurat nå.

Annonse


Vi har ikke sett noe lignende før

Tidlig denne måneden avslørte Windows Report Lenovo sin gjennomsiktige laptop-skjerm. Nå er den offisielt avduket på Mobile World Congress.

“Integreres naturlig i omgivelsene”

Maskinen er, ikke overraskende, et konspet – Lenovo melder i pressemeldingen vi nettopp mottok: “Lenovo introduserer det nyeste og nyskapende konseptbeviset, Lenovo ThinkBook Transparent Project Crystal Laptop. Denne bærbare PC-en revolusjonerer samhandling og kreativitet med sin transparente Micro-LED-skjerm på 17,3 tommer. Med en kantløs skjerm, transparent tastaturområde og en svevende base får du en følelse av høyteknologisk minimalisme.”

Men hva er poenget med en gjennomsiktig skjerm? Ifølge Lenovo åpner det for bedre “samarbeid” og “effektivitet:”

“Denne bærbare PC-en er enestående med sin smarte integrering av det virtuelle og det virkelige. Ved hjelp av Artificial Intelligence Generated Content (AIGC) åpner den gjennomsiktige skjermen for nye muligheter for samarbeid og effektivitet ved å gi mulighet til samhandling med fysiske objekter og et overlegg med digital informasjon for å skape unikt brukergenerert innhold. Gjennomsiktigheten gjør at den naturlig integreres i omgivelsene. Brukere kan bytte mellom tastatur og tegnebrett med en støttet penn, slik at du kan nå nye kreative og effektive høyder. AI i kombinasjon med gjennomsiktige skjermer vil gi nye måter å samhandle med data og applikasjoner på, slik at man har mulighet til å utvikle nye funksjoner og formfaktorer.”

Lenovo ThinkBook Transparent Project Crystal Laptop er et konseptbevis og er ikke tilgjengelig for salg for øyeblikket.

Lenovo

Få med deg alt fra MWC 2024

Ekstra lyssterk

Utover det spesielle med gjennomsiktighet, drar Lenovo frem at micro-LED har “høy fargemetning kombinert med eksepsjonell kontrast og lysstyrke på 1000 nit åpner for optimal synlighet både inne og ute.”

Teknologien åpner også for flere muligheter i fremtiden med ytterligere optimalisering av bildekvalitet, robusthet og justerbar transmittans for å gi mer privatliv eller mer gjennomsiktighet for å samhandle med objekter i den virkelige verden. Med muligheten til å vise videoer og dynamiske bilder kan den transparente skjermen sømløst passe inn i sine omgivelser.

Lenovo

Dette er selskapets nye maskiner som lanseres i mai:

  • Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo ThinkPad T16 Gen 3 vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo ThinkBook 14 2-i-1 Gen 4 vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo ThinkVision M14t Gen 2 Mobile Monitor (Touch) vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo ThinkPad Executive 16-tommers ryggsekk vil være tilgjengelig fra mai 2024.
  • Lenovo USB-C Slim Travel Dock vil være tilgjengelig fra mai 2024.

Annonse