lenovo mwc 2024
Lenovo skal vise frem en helt spesiell laptop med gjennomsiktig skjerm på MWC i Barcelona på tampen av måneden. Alle bilder: Windows Report

Annonse


Den er gjennomsiktig!

Mobile World Congress starter ikke før 26. februar.

Seks nye maskiner og en helt spesiell en

Men Windows Report har ikke lyst å vente, og har lekket at Lenovo skal avsløre seks oppraderinger av eksisterende produkter og vise frem et nytt konsept “som kommer til å blåse deg av banen,” ifølge samme blekke. Hele poenget med AR er at det smelter sammen digitale objekter i den fysiske verdenen, og nå snuser Lenovo (og selskap som Samsung) på å gjøre fysiske skjermer gjennomsiktige – tastaturet er også helt spesielt:

Bilde: Windows Report

“Lenovos gjennomsiktige bærbare datamaskin har et rammeløs design med en skjerm som er helt gjennomsiktig. Tastatur-delen ser også ut til å være helt gjennomsiktig, med hovedkomponentene plassert i og under haken, et område som ikke er gjennomsiktig. Det er også en ikke-gjennomsiktig slank ramme som sannsynligvis er der for rom for portene,” rapporterer Windows Report.

Windows-bloggen har ikke klart å lure til seg spesifikasjonene, men kjører selvsagt Windows 11 og følger Lenovo sitt designspråk som har vært gjeldende de siste årene. Windows Report avslører også nye ThinkBook, ThinkVision og ThinkPad-maskiner i scoopet.

Annonse