samsung gjennomsiktig micro led
Samsung skryter av sin gjennomsiktige panel-teknologi rett før CES offisielt starter i morgen.

Annonse


Den er gjennomsiktig – hvorfor?

“Grensen mellom innhold og virkelighet er praktisk talt umulig å skille,” skryter Samsung om sin avanserte micro LED-teknologi rett før CES starter i morgen.

Stort gjennombrudd for gjennomsiktig panel-teknologi

Man kan jo spørre seg hvorfor man vil ha en gjennomsiktig TV til en sikkert vanvittig høy pris – kanskje som en konkurrent til tradisjonelle reklame-tavler for å skape et litt hyggeligere bybilde? Samsung har uansett jobbet med dette siden før 2015, og har kommet langt siden den gang da de først annonserte teknologien som jo sikkert også har andre bruksområder også, hva med AR?

Samsung forklarer: “Ved å kombinere overlegent håndverk med seks år med utrettelig forskning og utvikling, imponerte denne nye modulære micro LED deltakerne med sin futuristiske design. Transparent micro LED sitt krystallklare, glasslignende skjerm har revolusjonert seeropplevelsen og tiltrukket seg oppmerksomheten til globale forbrukere.”

Samsung avslører at designet er modulært, slik at brukerne kan tilpasse både form og størrelse. Med “brukere” regner vi med de mener selskap som vil kunne dra nytte av panel-teknologien som er forbedret ved at “LED-brikkedriftskretser plasseres direkte på glasset og dermed reduserer tapet av lysstyrke som brukere kan oppleve med konvensjonelle skjermer.”

Annonse