Bilde: ITavisen

Annonse


Sony gjør det alle håpet på

Playstation tester PSVR 2 for PC. Det bekrefter de i et blogg-innlegg samme dag de har kunngjort passnøkkel-støtte for Playstation-kontoer. Vi testet hodesettet i juni i fjor.

PS VR 2 kommer til PC i år

“Vi er glade for å dele at vi for tiden tester muligheten for PS VR2-spillere til å få tilgang til flere spill på PC for å tilby enda mer spillvariasjon i tillegg til PS VR2-titlene som er tilgjengelige gjennom PS5. Vi håper å gjøre denne støtten tilgjengelig i 2024, så følg med for flere oppdateringer,” uttaler selskapet etter at PS VR 1 ble modifisert til å fungere på PC. PC-modderne fikk det aldri helt til med PS VR 2.

Det er foreløpig ukjent om PC-spillere vil kunne gjøre som de vil med produktet på PC, eller om Sony kommer til å begrense støtten til hva de selv har testet og godkjent. Uansett er dette nøyaktig hva som trengs, ikke bare som et tilsvar til Apple Vision Pro som er låst, men også fordi vi bemerket i vår test sommeren i fjor at økosystemet var litt tynt. Selskapet bruker resten av blogg-innlegget på å fremheve nye VR-spill.

Annonse