xbox series x og s
Surface-teamet har visstnok fått ansvaret for nye Xbox, men det er ukjent hvilke av dem og det omfatter kanskje kun en potensielt håndholdt konsoll.

Annonse


“Surface-teamet skal designe nye Xbox”

Det er ventet store omveltninger for Xbox. Mye av det skal avsløres førstkommende torsdag 21:00.

Surface-teamet bak alle Xbox-er, eller kun den håndholdte?

Det er allerede stor sjanse for at det skal avsløres en Xbox-håndholdt, kanskje med Windows 11 ARM og Qualcomm Snapdragon X Elite. Foruten dette forventer vi et enda større fokus på spill-strømming og at flere AAA Xbox-spill lanseres på Playstation 5.

Det er også mulig at Microsoft skal vise frem de nye Xbox-konsollene som ventes i andre halvdel i år og som jo allerede har lekket. Apropos de nye Xbox-konsollene, er det flere store potensielle avsløringer: det er ikke lenger Xbox-teamet ledet av Jason Ronald som skal designe de nye konsollene. “Teamet hans ble erstattet av Surface-teamet,” hevder Nick Baker som er Xbox-ekspert.

Om dette er snakk om de fullverdige Xbox-konsollene, eller en Xbox-håndholdt, det er ikke kjent enda. Det vil jo også gi mening om Ronalds team fremdeles har ansvaret for Xbox-konsollene og at Surface-teamet jobber med en potensielt håndholdt konsoll med Windows 11 ARM og Snapdragon X Elite. Dette fordi Surface-teamet trolig har enda mer kunnskaper om Windows.

Annonse