dell xps windows 11 24h1
Dell avslørte Microsofts planer for Windows 11 i forbindelse med lanseringen av de nye XPS-bærbare.

Annonse


Dell avslørte det for oss

Kun måneder før Microsoft ferdigstiller Windows 12 i august, eller hva nå navnet blir, skal selskapet også stor-oppdatere Windows 11.

Den nye Windows 11-oppdateringen kommer i april

Det er nødvendig for å få på plass WiFi 7-støtte. Hvordan vet vi det? Fordi Dell avslørte det da de annonserte sine nye XPS 13, 14 og 16-bærbare. På et skjermbilde står det at maskinene, ja de støtter WiFi 7, men at det krever oppgradering til Windows 11 24H1. Dette er en oppdatering Microsoft ikke har snakket om enda.

Ifølge produsenten kan 24H1 installeres i april i år, og vil være klar for OEM-installasjoner i august. August er jo samme måned Windows 12 ventes å være ferdig, men det vil nok ta noen måneder til før produsentene kan OEM-installere det nye OS-et, men de vil være klar før julen.

Takk, Dell.

Visstnok ferdig allerede neste måned

Den store oppdateringen vil kunne installeres av de ivrigste allerede i februar, mens de som etterspør oppdateringer vil få den levert i mars om maskinvaren er støttet. Både Intel og Netgear har ymtet frempå at WiFi 7-støtte vil kreve OS-oppdateringer. Det har tidligere blitt meldt at Windows 10 også får støtte for 7.

Og med et har vi et veikart over Microsofts planer for Windows 11 og 12 dette året, men hva som forbedres og hvilke eventuelle funksjons-nyheter som leveres i 24H1, det vet vi ikke enda, men om de ivrigste kan teste allerede neste måned bør ting snart blir klart for oss.

Annonse