galaxy s24 ultra
Galaxy S24 Ultra, her avbildet fra Samsung selv, får kanskje 120 FPS med 4K-oppløsning.

Annonse


Får (kanskje) ekstremt film-modus

Det ser ut til at Samsung har flere hemmeligheter på lur i forkant av Galaxy S24-avsløringen senere denne måneden.

Samsung kan ha et par overraskelser på lur

Dette selv om det aller meste er avslørt allerede, og lekkasjen kommer fra Samsung selv. 21. desember lekket nemlig Evan Blass Samsungs eget fakta-ark for de tre nye modellene, og listet opp skjermstørrelse, oppløsning, kameraer og batteri-størrelsene. Det som faktisk ikke er sikkert er at Europa får Qualcomm Snapragon eller Samsung Exynos. De fleste håper på førstnevnte som i fjor.

Men det er selvsagt mer å vite om mobilene som annonseres 17. januar, inkludert video-opptak. Ice Universe, en annen kjent Android-lekker, melder på X at Galaxy S24 Ultra, og altså kun toppmodellen, utstyres med nok kamera-ytelse til å ta opp 4K-video i 120FPS.

Lanseringen ikke spikret

Nå er bare spørsmålet om funksjonen blir tidsbegrenset grunnet potensiell overoppheting slik som det har vært tidligere i andre modeller og opptaksmodus. Annen viktig informasjon går rett og slett på at Samsung kanskje ikke lanserer funksjonen: “jeg må påpeker at funksjonen kanksje ikke implementeres. Dette testes nå”, melder samme lekker på X. Kanskje er Samsung usikre på om de klarer å holde temperaturen på et OK nivå lenge nok.

Som vanlig gir Samsung bonus for de første kundene som forhåndsbestiller. Oversettelsen er noe uklar fra Koreansk, men det skal være snakk om rabatter på Galaxy Watch, Buds FE og kanskje et deksel.

Annonse