paramount plus
Det snevrer seg til i strømme-markedet. Mye tyder på at Paramount blir handlet av en annen gigant som f.eks. Warner. Bilde: Paramount Plus

Annonse


Kan bli ny underholdningsgigant

Warner Bros. Discovery og Paramount kan slå seg sammen.

Ytterligere konsolidering vil skje

Med andre ord kan man ende opp med Max og Paramount Plus i en og samme app. For ifølge Axios har Warner Bros. Discovery-sjef David Zaslav og Paramount-sjef Bob Bakish snakket med hverandre. Møtet skal ha funnet sted tirsdag denne uken for å finne ut om de to kan komplementere hverandre. Det har tidligere vært veldig løse rykter om et oppkjøp av Paramount av Microsoft. Det er ikke mye hold i de ryktene, men det sier noe om at Paramount-eier ViacomCBS ser etter kjøpere.

Å koble sammen Paramount Plus og Max skal være et forsøk på å bedre konkurrere mot Netflix og Disney+, ifølge Axios sin rapportering. Det er ikke kjent om Warner handler Paramount Global eller moderselskapet National Amusements Inc., men begge deler skal være på bordet.

Ettersom strømme-markedet modnes ytterligere, vil flere finne sammen for å konkurrere mot de som er mest etablerte. Det ble i mars 2022 kjent at Warner Bros. og Discovery Plus skulle slå seg sammen. Det var denne sammenslåingen som konkluderte i strømmemerkevaren Max.

Annonse