hbomaxdiscoverypluslårsegsammen
Discovery slår seg sammen med AT&Ts WarnerMedia og i løpet av noen måneder vil også HBO Max og Discovery Plus smelte sammen til ett produkt.

Annonse


HBO Max slår seg sammen med Discovery Plus

 Det er fra før av kjent at Discovery slår seg sammen med AT&Ts WarnerMedia i løpet av neste måned.

Starter opp ny strømme-tjeneste

Med sammenslåingen kommer det også produkt-nyheter, og nå er det altså avslørt at HBO Max og Discovery Plus slår seg sammen og ikke blir to ulike plattformer man må abonnere separat på, vel, i det minste ikke før det nye selskapet finner ut hvordan de skal kombinere det hele.

Det er fremdeles ukjent hva prisen blir, og når den nye tjenesten lanseres i Norge.

Sammensmeltingen Dette vil skje gradvis

Discovery sin finansdirektør Gunnar Wiedenfels forklarer at produkt-sammenslåingen “ikke vil skje i løpet av noen uker”, men at det heller ikke vil ta måneder men heller noen måneder. Wiedenfels tror kanskje de kan få til “single sign-on” og kanskje smelte inn innhold mellom de to ulike tjenestene tidlig. “Det viktigste er å harmonisere de to teknologi-plattformene”, forklarer CFO-en.

Annonse