gta 6
GTA 6 lanseres ikke før i 2025, og som vanlig lanserer Rockstar først til konsoller.

Annonse


Lanseres ikke før i 2025 – se GTA 6-traileren

Det har lekket en kort video fra det som skal være fra GTA 6.

Først publisert 2. desember.

Oppdatert, 5. desember, 07:39:

Rockstar har avslørt at GTA 6 ikke lanseres før i 2025. Spillet kommer til Xbox Series X, S og Playstation 5.

Annonse


Spekulasjonene går på at spillet lanseres i mars 2025 grunnet de tidligere finans-beregningene til Take2.

Oppdatert, 20:15:

Klippet ble først lastet opp på TikTok rundt 15-tiden i dag norsk tid av brukeren “No name (@azzarossi).” Profilen er nå satt som privat og det spekuleres i at det er Garbuts sønn som har lekket klippet, men det kan i skrivende stund ikke verifieres.

Den første lekkasjen skal være et faktum

Traileren kommer fra noen med tilgang til Aaron Garbut hos Rockstar. Garbut er ingen hvem som helst, men sjef for utvikling og en av sjefene i studioet. Med andre ord vil det være mannen som tilgang til alt. Spekulasjonene går på at det er en venn av Garbuts sønn som har gjort opptak av klippet fra en TV i september i år, et klipp som nå sirkulerer på X og som viser en stor by med høyt detaljnivå et avansert lys- og skyggesystem.

Det er dårlig kvalitet på videoen, men det er lett å se at grafikken er kraftig oppdatert og sikkert enda bedre enn Red Dead Redemption 2. Byen ser også ut til å være veldig stor og man kan som spiller se langt. Det skal være snakk om tre store byer og fire mindre byområder. I en av byene er det plassert en stor innsjø i midten.

Den første av flere GTA 6-trailere lanseres tirsdag 5. desember 15:00.

https://twitter.com/GTAVInewz/status/1731009018729025811

Annonse