windows avanserte innstillinger
Microsoft jobber med avanserte innstillinger, i hovedsak for utviklere, men alle vil kunne aktivere muligheten når det er ute av konsept-stadiet.

Annonse


Ønsker å gi deg mer kontroll

Microsoft ser på muligheten til å gi brukere/utviklere mer kontroll over hvordan PC-en deres fungerer.

Artikkelen inneholder annonselenke.

“Avanserte innstillinger”

Det er mange programmer som kan ta seg av deler av dette, blant annet ved å redigere registeret for brukeren slik at man slipper å rote der selv. Men hva om mange flere avanserte valg kun defineres i innstillingene OS-et, bakt inn av Microsoft selv? Kanskje det også er funksjoner man ikke kan nå via registeret som eventuelt kan nås der?

Dev Home-programmet hjelper utviklere sette opp Windows til å bli mer utviklervennlig, og blir visstnok motoren for de avanserte innstillingene.

Det er Dev Home-brukere selskapet forestiller seg funksjonen for som i skrivende stund kun er et konsept. Det kan du også se av innstillingene under som refererer til “la Dev Home endre ikonet i filutforskeren for merkede mapper,” som et eksempel.

Annonse


Det er også mulig å merke mapper som versjonskontrollerte, og flere av valgene man nå må endre i de gamle mappe-innstillingene med det utdaterte grensesnittet, er flyttet over, som å vise komplette filtypenavn, vise skjulte filer og systemfiler og muligheten til å vise full bane i tittel-området.

Microsoft ønsker uansett tilbakemeldinger på sin GitHub-side for prosjektet, så har du innspill så vet du hva du må gjøre.

Annonse