Porsche 911 Cyberpunk 2077
Den nye Porsche 911-bilen ser fantastisk ut.

Annonse


Er ikke ferdige med Cyberpunk 2077

CDPR har snudd Cyberpunk 2077 fra en tragedie til en suksess, en sjeldenhet (om ikke unikt) for et storspill som lanseres med så store tekniske problemer.

Har fremdeles mange spillere

Spillet har i snitt 40 000 spillere de siste 30 dagene, langt bedre enn Bethesdas Starfield som har et snitt i samme tidsperiode på rett under 20 000 spillere. Og CDPR gir ikke oppe å forbedre spillet, for nå kommer 2.1-oppdateringen, og det allerede 5. desember altså i morgen. Oppdateringen lanseres samtidig med Cyberpunk 2077: Ultimate Edition som inneholder Phantom Liberty.

Det første studioet heiser frem er kollektiv-transport i form av Night City Area Rapid Transport eller forkortet til NCART metro: “Slutt å bekymre deg for trafikken og nyt utsikten takket være de 5 metrolinjene som stopper på totalt 19 stasjoner spredt over hele byen. Tjenesten er kun tilgjengelig etter at V mottar tekstmeldingen fra NCART,” forklarer CDPR. Se altså etter den SMS-en etter at resten av gjengen er ferdige med å mase.

V har også fått en radio. Om det er DAB vet vi ikke, men du kan lytte uansett om du går eller tar NCART-en. Når du pjatter skrur radioen seg automatisk av.

Annonse


Pass deg for gjengene, eller ypp deg

Av mer spesifikke gameplay-forbedringer er Adam Smasher-fighten litt mer utfordrende. Mange av dere vil nok huske det var for enkelt å skjønne angrepsmønsteret til Smasher, derfor har CDPR gjort ham smartere ved at han reagerer mer taktisk på dine angrepsmøster. Han er dessuten tøffere og bruker Sandevistan. Studioet skriver dessuten de har forbedret flere av boss-kampene.

Dessuten er det nye biler, inkludert en Porsche 911 cabriolet, og når du er ferdige med Claire race-oppdrag, kan du kjøre igjen – i tillegg:

  • Mer oppslukende motorsykkelkjøring – inkludert evnen til å kaste kniver mens du kjører, du kan lene deg, gjør wheelies og til og med flips!
  • Nye biljakter – hvis du ypper på deg gjenger mens du gjør oppdrag, kan de komme til å jakte på deg senere!
  • Nyåpnet motorvei

Annonse