The Last of Us Part II Remastered
The Last of Us Part II Remastered lanseres 19. januar med grafiske forbedringer for PS5, kortere lastetider og mulighet til å importere eksisterende lagringsfiler. Eier man spillet kan man oppgradere for en billig penge.

Annonse


OPPDATERT: Nå er det offisielt – lanseres i januar

The Last of Us Part 1 er en utrolig visuell presentasjon til Playstation 5, og til PC-versjonen etter at de verste ytelses-problemene ble løst.

Oppdatert, 07:25:

The Last of Us Part II Remastered lanseres i 19. januar, det har Sony nå bekreftet kort tid etter lekkasjen. Den nye versjonen er for PS5, og bringer med seg oppgradert grafikk og 4K i “fidelity modus,” 1440p oppskalert til 4K i ytelses-modus og ulåst FPS-valg for TV-er med VRR. De som eier originalen kan oppgradere for rundt 100 kroner.

Dette er også forbedret:

  • Høyere tekstur-oppløsning
  • Forbedret detaljnivå på avstand
  • Forbedret skygge-kvalitet
  • Forbedrede animasjoner
  • DualSense-vibrasjoner
  • Kortere lastetider

Interessant er det at det er et nytt spillmodus på plass kalt No Return som er et “roguelike”-modus:

“Modusen inkluderer en rekke spillbare karakterer å velge mellom – noen spillbare for første gang i The Last of Us-serien (som du kanskje har sett i traileren vår) – som hver kommer med sine egne egenskaper som passer til forskjellige spillestiler. Spillerne må kartlegge sin egen kurs på hvert løp, og velge mellom ulike snike- og kampmøter der du vil møte en rekke fiender med unike vendinger som kan legge til nye, uventede faktorer til et gitt møte.”

Annonse


Det er også noe nytt for de som likte gitar-spillingen: Guitar Free Play Mode. Med dette moduset kan man spille en rekke instrumenter. Det er også støtte for effekt-pedaler.

Avsløres 8.desember, men lanseres The Last of Us Part 2 Remastered i år?

Det første spillet er naturligvis flere år eldre enn oppfølgeren (2013) som så utrolig ut også da det ble lansert i 2020, men tre år og med mulighet til å fokusere mer på Playstation 5 sin maskinvare (spillet har heldigvis, for lengst, mottatt en 60FPS-oppgradering,) så tror vi at The Last of Us Part 2 remastered kan bli en ditto utrolig opplevelse.

At spillet kommer til PS5 er nå mer eller mindre bekreftet, ikke av Naughty Dog, men av @PlaystationSize på X som nok har sett en database-oppføring eller har snakket med personer med kjennskap til Sonys planer.

Apropos kilder, så har Insider Gaming også bekreftet via sine kilder, at ny-versjonen er på vei. Remastered skal avsløres 8. desember under The Game Awards. TV-seriens andre sesong starter opp igjen i januar, så det kan jo hende det times med den, men det er også tid igjen til å lansere spillet i desember om det ikke er større feil eller mangler. Vi håper at PC-versjonen kommer snart, og ditto for Spider-Man 2.

Annonse