nvidia geforce now
PC Game Pass og Ubisoft+ er nå å finne i Nvidia GeForce Now.

Annonse


Nå gir Xbox-avtalen spillerne mer

En oppdatering til GeForce Now gjør det mulig å synkronisere Xbox-kontoen mot strømme-tjenesten til GPU-selskapet.

PC Games Pass i GeForce Now

Det betyr at man får tilgang til alle PC Game Pass-spill på strømme-tjenesten, i tillegg til spill som eventuelt er handlet fra Microsoft Store. “Medlemmer kan nå koble Xbox-kontoene sine til GeForce Now for å synkronisere spillene de eier til GeForce Now-biblioteket,” forklarer Nvidia i et ferskt blogg-innlegg i kveld.

Også Ubisoft+-medlemmer kan starte spill de allerede eier i tjenesten, fra GeForce Now-appen. Spillene legges automatisk til My Library.

Medlemmer kan nå koble Xbox-kontoene sine til GeForce Now for å synkronisere spillene de eier til GeForce Now-biblioteket. Spill-synkronisering lar medlemmene koble sine digitale spillbutikkkontoer til GeForce Now, slik at alle deres støttede spill er en del av deres strømme-bibliotek. Synkronisering av en Xbox-konto vil også legge til alle støttede titler et medlem har tilgang til via PC Game Pass – perfekt for medlemmer som drar nytte av den nyeste Ultimate-pakken.

Nvidia

Fordelene dette gir for spillerne er et ledd i Microsofts avtale med Nvidia:

“Microsoft Xbox og Nvidia er enige om et ti år langt partnerskap for å strømme Xbox PC-spill til Nvidias GeForce Now-strømme-tjeneste “som har mer enn 25 millioner medlemmer i over 100 land,” per Nvidias pressemelding,” rapporterte vi 22. februar i år.

Annonse


Annonse


Annonse