playstation elite headset
Sonys nye Elite-hodesett lanseres trolig i Norge i første kvartal neste år.

Annonse


Norge må vente til neste år

Sony Playstation har endelig avslørt når Pulse Explore (219,99 euro) og Elite (149,99 euro dollar) lanseres, men norske Playstation-fans må vente.

Norge må vente til neste år

Explore er proppene og Elite det nye hodesettet med Sonys egen trådløs-teknologi for det de mener er den beste måten å overføre lyd på. Produktene lanseres i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Belgia, Luxembourg, Nederland, Italia, Spania, Portugal, Japan, Canada, Australia og New Zealand 6. desember og kan forhåndsbestilles 9. november.

Elite-hodesettet lanseres “i de fleste globale marked” fra og med 21. februar 2024, så hva som skjer med Explore og Norge vet vi ikke – kanskje det ikke kommer før enda noe senere.

“Playstation Link USB Adapter” følger med begge produkter, men vil også kunne kjøpes separat for 24,99 euro fra 6. desember. Også adapteren skal rulles ut til flere land “i løpet av de kommende månedene.” Det er ukjent når Playstation Portal lanseres i Norge.

Elite-proppene har foreløpig ingen lanseringsdato i Norge.

Som vi meldte om lyd-produktene i august:

“Pulse Elite og Pulse Explore bruker Playstation Link, en ny trådløse lydteknologi. Per Sony leverer “innovasjonen lav ventetid, tapsfri lyd og enkel veksling mellom flere PlayStation Link-verter som PS5 med USB-adapter og PlayStation Portal.”

“Når du bruker Pulse Elite og Pulse Explore med PS5, kreves USB-adapteren som følger med hvert hodesett og øreplugger for PlayStation Link. PlayStation Link USB-adapteren vil også selges separat, og kan brukes på PC og Mac, slik at spillere kan koble til Pulse Elite eller Pulse Explore for å oppleve den samme tapsfrie lyden med lav ventetid. Det er også støtte for samtidig Bluetooth-kobling mot f.eks. mobil”

Annonse