playstation portal
Playstation Portal er navnet og lanseringen skjer senere i år til omkring 2600 kroner.

Annonse


Dette koster Sonys nye Playstation

219,99 euro (rundt 2600 kroner) er prisen på Playstation Portal, tidligere Project Q.

Playstation Portal lanseres senere i år

Den håndholdte konsollen er ganske billig fordi det er enkle komponenter på innsiden. Årsaken er selvsagt at den strømmer spill fra Playstation 5 (WiFi) med sin 8 tommer LCD-skjerm. 1080p-oppløsning og 60 FPS er støttet.

“PlayStation Portal kan spille støttede spill som er installert på PS5-konsollen din og bruke Dualsense-kontrolleren. Den inkluderer også en 3,5 mm lydkontakt for kablet lyd. PS VR2-spill, som krever hodesettet, og spill som strømmes gjennom PlayStation Plus Premium støttes ikke,” forklarer Sony om konsollen som har PS5-kontrolleren innebygget – det inkluderer vibrering og adaptive triggere.

To nye lydprodukter med ny trådløs teknologi

Selskapet har også annonsert Pulse Elite (149,99 euro) og Pulse Explore (219,99 euro.) Elite er hodetelefoner basert på selskapets første 3D-hodesett til PS5 med mikrofon som kan skjules, mens Explore er et par ørepropper. Sistnevnte er selvsagt også trådløse og har to mikrofoner og “AI-forbedret” støykansellering. Det følger med lade-etui.

Annonse


Pulse Elite og Pulse Explore vil være de første PlayStation-lydproduktene som bruker spesialdesignede “planar magnetiske” drivere for en lytteopplevelse på audiofilnivå som man vanligvis finner i førsteklasses hodetelefoner for profesjonelle lydteknikere. Med Pulse Explore er vi glade for å være et av de første selskapene som leverer trådløse ørepropper til masseforbrukermarkedet ved å bruke planmagnetisk driverteknologi.

Sony

Pulse Elite og Pulse Explore bruker Playstation Link, en ny trådløse lydteknologi. Per Sony leverer “innovasjonen lav ventetid, tapsfri lyd og enkel veksling mellom flere PlayStation Link-verter som PS5 med USB-adapter og PlayStation Portal.”

Det er også støtte for PC og Mac:

“Når du bruker Pulse Elite og Pulse Explore med PS5, kreves USB-adapteren som følger med hvert hodesett og øreplugger for PlayStation Link. PlayStation Link USB-adapteren vil også selges separat, og kan brukes på PC og Mac, slik at spillere kan koble til Pulse Elite eller Pulse Explore for å oppleve den samme tapsfrie lyden med lav ventetid. Det er også støtte for samtidig Bluetooth-kobling mot f.eks. mobil

Annonse