skull and bones
Skull and Bones er nå et 2024-spill. Kanskje.

Annonse


Kommer det neste år?

Vi har mistet tellingen på hvor mange ganger Skull and Bones har blitt utsatt.

Skulle vært lansert for fem år siden

Planen var å lansere sjørøver-spillet i 2018, men nå er vi sent ute i 2023 og intet spill i horisonten. Så hva er Ubisofts nye plan? Å lansere en gang mellom januar og mars 2024.

Det verste er at det ser ut som at Star Wars: Outlaws også er utsatt til en gang etter april. Ubisoft har ikke nevnt spillet med navn, men alt tyder på at det er Massive Entertainment sitt spennende åpen verden Star Wars-spill som er berørt.

I januar 2023 meldte vi at spillet ble utsatt nok en gang:

“Gjetter du hva som har skjedd med Skull and Bones fra Ubisoft, sjørøver-spillet som har under utvikling i ti år? Gjett hva… Det stemmer: spillet er utsatt. Igjen. I september 2022 ble spillet utsatt til mars etter at det skulle ha blitt lansert i november i fjor:”

Annonse


Dette har de på planen

Det som gjenstår i det kommende finansåret er spillene “Assassin’s Creed Nexus VR”, “Avatar: Frontiers of Pandora,” “Just Dance 2024,” “Prince of Persia The Lost Crown,” og “Skull and Bones.” F2P-spillene “Rainbow Six Mobile,” “The Division Resurgence,” og “XDefiant” skal etter planen lanseres en gang før 31. mars neste år.

Nyhetene kom under selskapets kvartalsrapport. Ubisoft-sjef Yves Guillemot oppdaterte investorene og uttalte de er “fornøyde med salgsmomentumet” til “Assassins Creed Mirage” som ble lansert 5. oktober. Vi ga spillet 7,5 av 10 poeng.

Annonse